top of page
  • Bjørnar Kristiansen

Vreid & Co erobrer Norge


Foto: Facebook/Vreid Endelig skal vi få nyte musikk i den beste formen som finnes. Nemlig live! Og hva er da bedre enn Vreid, Djerv og The New Death Cult på samme kveld? Svært lite.


Tons of Rock med venner presenterer tidenes hardrock-pakke og sparker Norge ut av pandemidvalen. Konsertscenene skal atter igjen riste, riffene skal dundre og alt skal skrus opp til 11. Vreid er brennaktuelle med sitt nye mesterverk Wild North West, med seg har de Djerv som special guest og The New Deathcult som support når de endelig er tilbake på veien.

- Det skal bli så fantastisk herleg å komme seg ut på turne igjen. Då me runda av forrige Nord Amerika turne på formel-1 bana i Mexico City i Mai 2019, så hadde me ikkje drøymt om at det skulle bli to og et halvt år til neste Vreid-turne. Med nytt album i ryggen, er det full tenning for å igjen å entre scena og dundre laust med nye og gamle riff rundt omkring i Noreg. sier bassist i Vreid, Jarle Kvåle.

Vreid har med «Wild North West» levert sitt magnum opus. Massivt med nasjonal og internasjonal presse har kasta toppkarakterar etter albumet og bandet har prytet forsider for flere bransjeblader og nådd TV nyhetene her hjemme. Albumet er et helt unikt prosjekt som er gitt ut sammen med egen film til albumet. Filmen ble sett av over 60 000 i premierehelga. Mens verden har vært stengt har Vreid gitt ut sitt sterkaste album, laga film, lansert tre ulike Vreid øl og fått logoen sin på draktene til Sogndal fotball. Men no er Sognametal brigaden klare for det de kan aller best, nemlig å levere forrykande konserter.

I Djerv-leiren er optimismen nå på topp og energien tilbake etter et år i dvale. Nå er de klare for noen eksklusive konserter sammen med sine venner i Vreid og TNDC der det både blir nye og gamle låter. Etter comebacket 2019 har fokuset vært på nytt materiell, og i fjor fikk vi en smakebit på dette med låtene "Throne" og "(We Don´t) Hang No More". I tillegg tar Agnete med seg noen gamle klassikere som "Bundy" og "Get Jinxed" så her blir det full fest!

The New Death Cult var et av de mest spennende nye rockebandene som dukket opp i 2019, og både publikum og pressen lot seg imponere. Radio Rock gav dem tung rotasjon og The Guardian hadde dem bl.a. på sin anerkjente top 50 artister å følge med på for 2020! I 2021 er det endelig klart for nytt materiell, og de kommer til å levere en forrykende åpning på kvelden i høst!

Turneen presenteres av Norges største rock og metal festival Tons of Rock, Radio Rock og Indie Recordnings.

Billetter i salg her: https://www.vreid.no/tickets

Recent Posts

See All
bottom of page