top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

Vinneren av musikalske nyttårsforsett konkurransen!Vinneren av en The Holy Grail kaffekopp for å svare på hva som er deres musikalske nyttårsforsett går til:


Marius Alnæs Sletten!


Marius har følgende nyttårsforsett:


Mitt musikalske nyttårsforsett er å fortsette med Twitter-tråden jeg har om boken "1001 album du må høre før du dør".


Jeg fant boken på et loppemarked i 2018, men surret meg ikke til prosjektet før i fjor. Har nå kommet meg til album 27, siden jeg tar et album i uka, men forhåpentligvis skal jeg klare å intensivere intervallene mellom hvert album snart. Det kommer til å ta meg 19,25 år å fullføre boka hvis jeg fortsetter slik jeg gjør, så håper jeg kan surre meg til å bli ferdig før det 😅


Link til Twitter-tråden: https://twitter.com/Nettels_/status/1278805597413167106?s=19


Gratulerer Marius! vi tar kontakt straks!

Recent Posts

See All
bottom of page