top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

UKAS PÅSTAND: Ingeborg Heldal


Heldal med horna i været på Guns & Roses i København.


På lørdager lirer The Holy Grail vågale og tidvis kvalme påstander som vi selv ikke nødvendigvis står for sjøl og ber kjentfolk reagere med sine tanker og meninger.


I denne ukas påstand har vi fått svar fra selveste Ingeborg Heldal (47), journalist, redaktør for KK og beinhard rocker.


Ukas påstand er som følgende: "ROCK PÅ NORSK ER KLEINT Å HØRE PÅ"


– Dette er intet mindre enn en hårreisende påstand! Hvem er det som sier det? Vedkommende burde få truserøsk! Det faller jo helt på sin egen urimelighet å si noe så dumt og kunnskapsløst! Det er så utrolig mye tøff rock som ikke blir mindre tøff av at vokalen er på norsk! Som et ekte barn av 80-tallet sier det seg vel nesten selv at man blant mine favoritter finner Raga Rockers og Dum Dum Boys. Jeg husker enda begeistringen da jeg kjøpte "Boom Boom" på vinylsingel og hørte den i filler. Og "Forbudte Følelser" er også fremdeles en av mine absolutt favoritt rockeskiver. Michael Krohn synger så tøft at jeg blir helt smør av å høre på. Og Jokke! Som vrengte sjela si i hver eneste tekstlinje. Ingen kan si at det ikke er tøft! Så svaret på påstanden er åpenbart nei. Rock på norsk er IKKE kleint!


Recent Posts

See All
bottom of page