top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

UKAS KLASSIKER: Martin WennbergMartin Wennberg er vokalist i det forrykende gode bandet Håndgemeng og serverer "Ukas Klassiker" på et sølvfat.


HIM - Greatest Lovesongs Vol. 666


Å velge ut ett album som ukas klassiker er utrolig vanskelig! Det er mye musikk og mange album fra forskjellige artister/band som har fått «klassiker» status i mine ører. Et album som har betydd mye for meg, og blitt spilt ekstremt mye, må være HIM - Greatest Lovesongs Vol. 666


HIM har alltid stått meg nært, både som ung og voksen. Jeg var rundt 11år da var jeg for første gang hørte dem hos en kompis som hadde kjøpt «Razorblade Romance» og stolt viste frem på cd-spilleren. Jeg falt pladask for bandet og kjøpte alt de hadde gitt ut til den dags dato.

De hadde ikke gitt ut så mye den gangen, men "Greatest lovesongs vol 666" var en av de.

Det er et album som jeg aldri går lei! Det er noe ved viben som gjør det helt magisk.

Albumet er hardt, men samtidig ganske mykt, med masse trøkk, og tekstene er mørke og dystre, med en romantisk vri. Det er vel det mest rockete de har gitt ut, noen ville kanskje kalt det for et Goth n’ roll album. "Greatest lovesongs vol 666" har blitt spilt på CD, mp3 spiller og nå; hele tiden på Spotify.


For noen år siden var jeg så heldig å se HIM på deres avskjedsturné. De har gitt ut mye gjennom sin tid som band men ingenting er så fett som "Greatest Lovesongs vol. 666", en ekte klassiker. Det er et album mange burde sjekke ut!

Tusen takk for meg!

PS. (Jeg også var en av de som kjøpte SVIN DYRE billetter til metallica på Finn bare for å se HIM varme opp i 2007)


Håndgemeng er nå for tiden i studio. Ferdig med demoer og skal starte å spille inn sitt debutalbum. Sjekk ut deres nyeste EP "Grim Riffer" der god musikk høres!

Recent Posts

See All
bottom of page