top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

UKAS KLASSIKER: Cato BeachpunkCato Beachpunk er blant annet vokalist i Deepthroat Diaré og eksemplarisk Antiquizt på Vaterland sin faste quiz. Han leverer også "UKAS KLASSIKER" denne uka.


Bobben Rolls Brennevinstrio – Achtung Homo!

Lenge satt jeg og grublet, skal jeg ta en perle alle kjenner til? Eller skal jeg dele en skjult skatt nesten ingen kjenner til?


Tons of Rock startet jo i Halden, så hva er vel mer passende enn å dele kassetten/plata til Haldens store sønner: Bobben Rolls Brennvinstrio.


Jeg ble introdusert for Bobben igjennom gitaristen i Deepthroat Diaré på bussen på vei mot en konsert vi skulle ha i Karlstad. «Denne plata er full av sanger om heroin, brennevin og horer» sier gitaristen entusiastisk til meg. Resten av bussturen ble preget av allsang (mellom to personer), øl og latter.


Plata het "Achtung Homo!" og var full av politiske ukorrekte cover låter fra bland annet: Creedence Clearwater Revival, The Clash, Eddie Cochran, Kiss og Gry Jannicke Jarlum.

Selv synger jeg i ett band hvor vi liker å utfordre hva som er sosial akseptabelt, men dette føltes ut som det var ett nivå over oss.


Leter du etter en plate du kan sette på under en hvilken som helst fyllekule for å få en reaksjon, er dette plata for deg. Noen vil elske det, noen vil hate det. Jeg vil kalle det noe av det beste som har kommet ut av et norsk rockeband noensinne!


Det er vrient å finne noe særlig info om Bobben, men bandet består av tidligere Idol-dommer Morten Ståle Nilsen og Omar Østli fra Onkel Tuka. Plata er heller ikke å finne på noen streamings-tjeneste men heldigvis har den blitt lagt ut tilgjengelig og helt gratis på nettet.

Kos seg den som kan!


https://luring.net/mp3/bobben/

Recent Posts

See All
bottom of page