top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

UKAS ALBUM: AC/DC - Power UpKanskje ikke noe sjokk, men det blei PWR/UP ja. Er det AC/DC på sitt beste? Nei, egentlig ikke. Leverer det bandet noe nytt? Nei, egentlig ikke. Er albumet verdt å fremheve, basert på at de har klart å levere et album som beholder sitt sound intakt etter masse frem og tilbake, samt dødsfallet av et vitalt medlem? Ja.


Skiva bærer preg av Stiff Upper Lip-era AC/DC og har sjeldent dårlig tid. Det skal primært slækkes i midtempo og det er catchy og trygt. Angus har ikke de mest ikoniske soloene her heller.


Men det at rock'n'roll-toget fortsatt ruller og går er det bare å respektere. AC/DC er ikke dødt, til tross for å kanskje ikke fyre på alle sylindre. Men de er her fortsatt. Holder ut litt til. Og det er en varm og god følelse. Og ikke minst, en begivenhet.


Phil Campbell And The Bastard Sons - "We're The Bastards" konkurrerte om plassen som "UKAS ALBUM" idag, men undertegnede sliter med at vokalen blir litt for polert og "snill".


Så når man får ei herlig dose heseblesende Brian Johnson i god form, rett inn i øra, innser man hvem ukas vinner er. Lett.Recent Posts

See All
bottom of page