top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

TONS OF ROCK SIN KOMPLETTE LINE-UP UTE NÅ!Dæven steike! Nå schmeller det fra Tons Of Rock. Idag er dagen man blir helt klar over hva Tons Of Rock serverer i sin rock og metall-buffet på neste reis, sommeren 2021. Tons-skuta har satt seil og fått med seg en rekke kramgode band til å hjelpe 2021 bli ett år ingen, på noe hav, vil noen gang glemme. Ikke noe fjas, tull og "flere artister blir lagt til siden". Her er HELE plakaten og litt om de nye tilskuddene.


Nytt på plakaten er:


- Baroness. Kramgod og melodisk sludge som er noe tricky å definere. Men virkelig noe for fans av Mastodon.

- Black Debbath. Det er vel ikke lov å ha Tons Of Rock uten dem? Står skrevet en plass vil undertegnede tro.

- Blues Pills. Litt revival-rock fra söta bror? Klart de må med! Pluss at om man vil, så kan man tenke at de heter Blues Pils. Da blir man ihvertfall øltørst.

- Dark Funeral. Svenskene kan lage atmosfærisk Black metal de og! Men er de trüe? Det blir opp til deg å dømme. Tons bjudar på ihvertfall!

- Europe. Jepp. De vet du venter på DEN låta. Og du kommer til å vente på DEN låta. Fordi DEN låta er fet. Pluss… Å si at man har sett en hel gig med Europe er en herlig strofe å lire fra seg.

- Fire From The Gods. Hardt og melodisk med ei dose rap godt blandet inn. Skreddersydd for de som likte Staind og Linkin Park på høyden.

- Gojira. Det er riktig. Gojira. De latterlig flinke franske karene som smelter ansikter med sin progressive sludge-metal.

- Hjelvik. Han knallharde vokkisen som pleide å synge i Kvelertak? Ja, bare med mer viking og black metal i snippsekken. Bare å forberede dere på litt stødig og grim lankeføring.

- Hypocrisy. Brutal og teknisk death metal fra over gjerdet der smågodt er billig og ABBA pleide å herske.

- Joyous Wolf. Classic rock med ett lite dryss av grunge fra California.

- Kampfar. TO APPELSINKLØR I VÆRET! Black metal-kællær fra Frekk’stad med musikalske røtter langt ned i norsk natur.

- Mastodon. Hørt om de før? Ikke? Hæ? Mastodon’t tell me that. Ett av verdens største og mest anerkjente progressive metalband kommer!

- Paradise Lost. Doomete goth-metallegender fra UK svinger innom for å trøkke litt brutal melankoli inn i øra til Tons-publikumet.

- Pucifer. Maynard fra Tool sitt omreisende sirkus og musikalske lekeplass! For alle som ønsker en svært unik konsertopplevelse.

- Raised Fist. Knallhard hardcore punk fra nabolandet med sylskarp aggresjon.

- Richochets. Norsk live-bauta som hadde reunion i 2019. Nå skal de innta Ekebergsletta!

- Scorpions. Siden 1965 har tyskerne vrengt gitarer og vist at de kan rock you like a….. du vet åssen den går.

- Sepultura. Andreas Kisser tar med seg resten av banden og skal kjøre sin knyttneve av metal med sør-amerikansk krydderier inn i magen pårrei.

- Spiritbox. Stødig, støyete, industriell metall med tidligere medlemmer fra Iwrestledabearonce.

- Sum 41. Pop-punk legendene svinger innom sletta for å diske opp garantert allsang-stemning.

- The Pretty Reckless. Er Pretty aktuelle med tanke på at 2021 skal de slippe sitt nye album “Death by Rock and Roll”.

- Turbonegro. Norges største punkeband igjennom tidene spiller opp til fest!

- White Reaper. Fet garage-punk fra de amerikanske sørstatene med uhyre sterke albumtitler.

- Wig Wam. Ja. Wig Wam. Bringing the glam.


Disse banda hjelper Tons Of Rock fylle ut den nå helt komplette line-upen til 2021 sommeren. Det er fortsatt billetter å oppdrive, så her erre ikke noe å sitte og lure på.


Følg med her på The Holy Grail for ett videointervju med bookingsjefen og pressesjefen imorgen, som svarer på MINST 1 spørsmål du lurer på!


Og seff er noen misfornøyde! "HVOR BLE DET AV DE?!", "HVORFOR HAR DE IKKE BOOKET SÅNN OG SÅNN, DEM OG DE!??!!" La fråden renne nedover kommentarfeltene, mens vi andre holder 1 meters avstand i en sirkel og ber til rockegudene om at den jæskla covid-19 tar seg en kraftig bolle i løpet av vinteren og våren, slik at vi kan dra på konsert i sola på Ekebergsletta neste år.

Recent Posts

See All
bottom of page