top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

This One Goes To Eleven: Steffen Johansen

Foto: Facebook / Halcyon Days


“This One Goes To Eleven” stiller vi musikere 11 spørsmål om diverse ting.

Verre erre ikke. Denne uka: Steffen Johansen fra Halcyon Days.


1. Beskriv bandet ditt med tre ord. Intet mer, intet mindre. - Spell No Kriiidens.

2. Hva er det første bandet som gav deg mersmak for tyngre musikk? - Jeg hørte jo på alle de obligatoriske slik som alle andre, men det var først når jeg hørte An Ocean Between us plata til As I Lay Dying as jeg tenkte at her kan jeg prøve å skape meg en identitet som ingen andre her i Saprsborg har , og på den måten få føle meg litt spesiell, kanskje litt kul? Jeg kjørte Drop C hardt fra den dagen vertfall, og jeg spiller i Drop C den dag i dag!

3. Var det mange likesinnede rockere der du vokste opp? - I gamle Sarpsborg var det et lite knippe «metall folk» Men på ingen måte et stort metall miljø. Mange Epiphone Explorer´s og enda flere Marshall mg 100 Stacks, men ikke så mange som ville spille det samme som meg L

4. Hva er din beste konsertopplevelse? - The Story So far på New Cross In I London er det ferskeste og beste jeg husker, Susanne Sundfør på Øya i 2015 var også Ille bra.

5. Hva er din verste? - Suicideboys på Rockefeller, ikke gidd en gang.

6. Om du måtte velge kun 1 måltid på rider´n din resten av livet, hva ville du valgt? - Lovnad om et måltid på rider er jo på en måte å ha vunnet uansett, så jeg går for Zangi Ramen fra Sapporo, skal svalpe meg gjennom alle shows herfra og til evigheten.

7. Meat Loaf? Yay or Ney? Hvorfor? - Hvorfor.


8. Hva er det mest slitsomme med å spille i akkurat ditt band? - Robin Madsen.

9. Hvor viktig kjennes det å komme seg på veien og spille konsert og festivaler med tanke på mindre fysisk platesalg? - For meg, og resten av bandet som jeg tipper er enige med meg på denne så er jo det å spille ute, om ikke det viktigste for et band på vår størrelse vertfall det aller gøyeste med det å spille i band. Vår bandhverdag i liket med mange andres går jo rent økonomisk sett ut på å få til mest mulig og samtidig ende opp med et regnskap som ikke ser for kjipt ut. Vi får begynne å tenke på de pengene når de bestemmer seg for å dukke opp, ellers så har vi brukt mange timer på veien på å komme oss, da gjerne etter dårlige avgjørelser fra dagen før. Det er nok noe vi kommer til å fortsette med, og vi syns er viktig.

10. Slett ett band fra jorden og forklar hvorfor. - Atena. Det er kjedelig å tenke på at man aldri kan bli det beste metalcore bandet fra Norge.


11. Hva gjør DU om du skrur opp til 11? - Setter på en låt av Atena og skammer med over at jeg kun spiller i Drop C.


Halcyon Days slippoer singelen "Awakening" 28.04!

Recent Posts

See All
bottom of page