top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

THIS ONE GOES TO ELEVEN: Eddie Guz


Foto: June Witzø


“This One Goes To Eleven” stiller vi musikere 11 spørsmål om diverse ting.

Verre erre ikke. Denne uka: Eddie Guz fra The Carburetors, The Cult Of Destiny (som akkurat har sluppet sitt debutalbum) og Chrome Division.


1. Beskriv bandet ditt med tre ord. Intet mer, intet mindre.


– Knallhard retrometal...(The Cult Of Destiny)


2. Hva er det første bandet som gav deg mersmak for tyngre musikk?


– Omg, det er vanskelig å nevne kun en. For meg var det Motorhead, Maiden og Priest med rask etterfølgelse av AC/DC, Kiss og Manowar.


3. Var det mange likesinnede rockere der du vokste opp?


– Jeg var så heldig å ha en storebror som også spilte i band. Han introduserte meg til en helt ny verden av musikk (Funfact: Han spilte med Jimmy fra Red Harvest på den tiden). Når det gjaldt likesinnede som var jevnaldrende var det kun noen få.


4. Hva er din beste konsertopplevelse?


– Jeg så Motorhead på Rockefeller tidlig på 2000-tallet. Utsolgt, hele stedet ristet. Det var en enormt sterk opplevelse. Den kommer jeg aldri til å glemme.


5. Hva er din verste?


– Huff, Jeg liker ikke å henge ut noen, men siste gang Chuck Berry var i Norge er vel helt klart noe av det tristeste jeg har vært med på. Etter 45 min hadde han enda ikke klart å spille en sang.


6. Om du måtte velge kun 1 måltid på rider´n din resten av livet, hva ville du valgt?


– Enkelt. PIZZA!


7. Meat Loaf? Yay or Ney? Hvorfor?


– Yay and Nay. Syns ikke han helt fungerer som en fullblods rocker, men når det er sagt må jeg innrømme at jeg har en fetisj for musikaler. Og innenfor rockemusikal-sjangeren synes jeg han treffer meget godt.


8. Hva er det mest slitsomme med å spille i akkurat ditt band?


– Siden vi er et sideprosjekt for mer eller mindre alle som er med, så vil jeg si at det å holde troppen motivert og samle den for øving. Det er nok det som er mest slitsomt i vårt band.


9. Hvor viktig kjennes det å komme seg på veien og spille konsert og festivaler med tanke på mindre fysisk platesalg?


– Ok... nå høres det ut som jeg er en håpløs romantiker, men for meg har det alltid vært det å levere fete liveshow som har vært min drivkraft. Det å nå ha måtte sitte i ro i snart to år har vært drepen på mitt liv. Nok sagt. Jeg håper jo dere vil kjøpe skiva vår også!


10. Slett ett band fra jorden og forklar hvorfor.


– NEI!!! Jeg mener at alle band har sin misjon, Fordi jeg ikke liker dem er det ikke nødvendigvis noe feil med bandet (tenk hvor mange som ikke liker meg!).


11. Hva gjør DU om du skrur opp til 11?


– Jeg får det man kan kalle en musikalsk orgasme, må øyeblikkelig reise meg, bevege meg etter musikken og gjerne skrike refrenget av full hals!!!


The Cult Of Destiny sitt debutalbum kan høres og anskaffes nå!Recent Posts

See All
bottom of page