top of page
  • Redaksjonen

Stort slipp fra Tons Of Rock!

Amerikanske metal-ikoner og Scandirock-legender troner øverst på siste slipp fra Norges største rockefestival.

Foto: Pressebilde / Tons of Rock


Tons Of Rock på Ekeberg i 2022 nærmer seg utsolgt og festivalen er klar til å ta i mot 80 000 overtente publikummere, sulteforet på festivalopplevelser.


– Fans fra hele verden og Norge har ventet tålmodig i hele to år. Mange beholdt billetten sin og enda flere har kjøpt for å se storheter på Ekebergsletta. Det er enormt stas å kunne levere tilbake med dette programmet, sier en stolt bookingsjef Jarle Kvåle.


Metal-ikoner Korn ble dannet i 1993, og er av mange regnet som det første nu metal-bandet, som resten lot seg inspirere av. Siden starten har de solgt over 40 millioner album, vunnet to Grammy-priser og turnert verden rundt. De står bak gigantiske hits som «Freak On a Leash», «Coming Undone», «Falling Away From Me» og «Got the Life» for å nevne noen, og er nå aktuelle med sitt nye album «Requiem» som har høstet strålende kritikker. Konserten deres på Ekebergsletta fredag 24. juni, er dere første konsert i Norge på 11 år!Foto: Creative Commons Det blir også gjensyn med heltene i The Hellacopters i Oslo. Scandirock-legendene har en kruttsterk albumkatalog bak seg, og særlig «High Visibility» (2000) og «By the Grace of God» (2002) står igjen som bautaer i den skandinaviske rockehistorien. Her blir det garantert allsang på sletta. Fra drøm til Europeisk festivalgigant! – Siden starten i 2014 har vi hatt store ambisjoner og drømmer om å skape en favorittfestival for rock og metal-publikummet. Og det har vi virkelig klart. – Musikkhistoriens legender, giganter, og headlinere elsker det norske publikum og vi kan sammen lage et program for generasjoner med rockefans! Vi skal treffe alle rockere med årets program! Iron Maiden, Korn, Bring me the Horizon, Five Finger Death Punch og Deep Purple på festival i Norge er som en vill drøm, sier bookingsjef Jarle Kvåle.


Tons Of Rock har igjen slått alt av salgsrekorder og er langt forbi 2019-festivalen som samlet 40 000 mennesker på Ekebergsletta. Nå skal festivalen bruke tiden frem til festival med å overgå forventningene og lage tidenes festivalopplevelse på Ekeberg i Oslo for tusenvis av publikum fra hele Norge og verden.

Recent Posts

See All
bottom of page