top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

Skambankt med gjev fotokonkurranse


Foto: Skambankt / Indie Recordings


Skambankt har lagt ut en fotokonkurranse. Det har tydeligvis ikke blitt mottatt på det beste vis av alle, så bandet har utvidet med en forklaring av motivene bak konkurransen.


Fra Skambankt sin facebookside:


"FOTOKONKURRANSE!


(Edit nederst)

Du har nå mulighet til å få bildet ditt på coveret til vårt kommende album! Tittelen er "Jærtegn", og det er rom for å tolke vidt. Det kan være alt fra feks et foto av en situasjon, et naturbilde, et portrett eller et bilde av en gjenstand.

Konkurransen er i samarbeid med foto.no og Indie Recordings som begge bidrar med enda flere kule premier til vinneren! Meld på bildet ditt med å bruke #Skambanktfoto, fristen for påmelding er 3. november! Vi gleder oss til å se!


Vinner du konkurransen samtykker du til at Skambankt og Indie Recordings fritt kan bruke bildet til kommersiell bruk. Samt at du selv har tatt bildet, og eier alle rettighetene til det.

Edit:

Denne konkurransen var ment å engasjere fans eller amatør/hobbyfotografer. Det var aldri meningen å lure noen eller å prøve å få profesjonelle i bransjen til å jobbe gratis for oss. Vi har i alle år betalt proffe fotografer i flere anledninger, og kommer til å fortsette å gjøre dette.

Noe av grunnen til at premien ikke bare var coveret på vår neste plate, men også en større fotopakke og diverse fra oss, var for at vinneren skulle sitte igjen med mer. Men vi har tatt i mot tilbakemeldingene og legger til et honorar på 3.000,- NOK.

Takk for engasjementet!

Og vi kommer selvfølgelig til å kreditere fotograf i alle sammenhenger der det er mulig!"


I presseskrivet om konkurransen, står følgende regler for å delta:


"To participate in the competition, you'll have to; 


1) Take a picture, interpreting the title "Jærtegn". A "Jærtegn" is another word for an omen, often meant as a warning, something negative or fatal. But the word could also come from 'jarknteign', from gothic 'airkns': 'arch' / 'real'. "Jærtegn" can in other words be used to describe a sign, mainly in nature, where the link between matters is not arbitrary, or random.


2) Upload the picture to Facebook or Instagram, using the tag #Skambanktfoto


3) The competition ends on Nov 3. Then, the band and members from foto.no will agree on a winner, announcing it shortly after Nov 3.

OBS! You need to hold the rights to the picture you submit to the competition. The winner must agree to the picture being used freely by Skambankt and Indie Recordings commercially.


We will of course credit the photographer in all placements possible."


For mer info om premier og lignende, sjekk ut https://fokus.foto.no/artikler/konkurranser/konkurranse/49266-ta-coverfotoet-til-den-nye-plata-til-bandet-skambakt?fbclid=IwAR3MDK26JMiWYvM13hvwbqgrmway6Gjgmfx0JHoufpqVttl8M0j43Q4O_dM

Recent Posts

See All
bottom of page