• Jørn Brekke

R.I.P. Max Cavaleras dreadlock


Foto: Gloria Cavalera / Facebook


Som om 2020 ikke allerede har vært et utfordrende år for mange, så har det nylig dukket opp enda et sikkert tegn på den kommende apokalypsen: Max Cavalera har klippet av seg dreadlocken han har spart siden 1997. Man skulle tro Max ville Refuse/Resist å klippe av seg hårlokken, og hyle ut et Desperate Cry i selvforsvar. Man blir umiddelbart nysgjerrig på hva som er Beneath The Remains. Er det hans Inner Self? Har han Roots Bloody Roots?

Vi ønsker i hvert fall all lykke til videre med hårveksten, og håper det ikke ble Chaos A.D. i Cavalera-husholdningen. R.I.P. (Rest In Pain).


I mellomtiden kan vi alle sørge over tapet av hårlokken med det som (sannsynligvis) er siste gang den var med i en musikkvideo. Supergruppa Killer Be Killed - som består av Max Cavalera, Troy Sanders (Mastodon), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan, The Black Queen) og Ben Koller (Converge, Mutoid Man, All Pigs Must Die) - droppet videoen til "Dream Gone Bad" 9. oktober, og vi kan vente oss neste album fra gjengen 20. november.


P.S.: Hvor mange Sepultura-referanser spotter du i artikkelen? Fyr løs i kommentarfeltet og vinn evig heder og ære.


Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1