top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

PÅSTANDEN: Tarjei StrømPå lørdager lirer The Holy Grail fra seg vågale og tidvis kvalme påstander som vi kanskje ikke står for sjøl, men kanskje har hørt andre uttale og ber kjentfolk reagere med sine tanker og meninger.


Til å svare på ukas påstand har vi fått med oss trommeslager, programleder og suverene King Diamond-imitator (sjekk instagram) Tarjei Strøm. Tarjei er aktuell i den nye serien "Ukjent Arving" som hadde premiere på torsdag (Sjekk NRK nett-tv, Trump og valget utsatte TV-premieren) og skal gå på NRK1 5 torsdager fremover. Han er også tilbake i sitt gamle radioprogram "Stjernepose" på NRKP13 i November.


UKAS PÅSTAND: "UNDERVURDERTE MUSIKERE ER SOM REGEL IKKE SPESIELT KULE"


– Hahahah - herregud for en USAKLIG påstand!


Det er jo ALLTID de undervurderte musikerne som er de kuleste. Og stort sett ALLTID de overvurderte som er døllest.


Ta feks Fenriz. Episk type som har hatt så sykt mye å si for TNBM sjanger og sound, men likevel er det få som snakker om trommespillet hans.


Det er jo en kjent sak at det finnes mange sinnsyke (og overvurderte) trommiser i Black Metal sjangeren, men Fenriz EEEEEEER jo den kuleste og en av de aller beste. Men få snakker om trommingen altså. Undervurdert.


Gjør deg selv en tjeneste og hør hvor BRILLIANT han spiller på feks "Shadow Of The Horns", heeeeeeelt perfekt opplegg, eller sjekk youtube-klippet av et purungt Darkthrone fra Oslo 1990. Her ser du norges FETESTE trommis bak settet, med vill teknikk og en overlegen visuell eleganse. Heeeeeeeelt drøyt og uovertruffent i sjangeren!


Igjen, undervurdert trommis, men den kuleste trommisen.


Så har du feks meg - mange tror jeg er en DØDSBRA trommis. De om det.

Egentlig er jeg jo bare en (sterkt) overvurdert bergenser, som stikker meg altfor mye frem, men som helt ærlig er en HELT OK PLUSS trommis. Det finnes jo så SINNSYKT mange bedre, undervurderte OG kulere trommiser der ute.


There, i said it.


Recent Posts

See All
bottom of page