top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

PÅSTANDEN: Eric SharmaFy farao for ei klyse. Redaktøren som blander seg inn. Ja det er meg. Eric Sharma heter jeg og jeg er redaktør for denne nettsia. Jeg fikk lyst til å drodle litt, så heiv meg inn i denne ukas "Påstanden". Og i tillegg slipper jeg å mase på noen midt i julestria. Deilig.


UKENS PÅSTAND: JULA VARER HELT TIL PÅSKE


Det enkle svaret er NEI. Den gjør ikke det. Lille julaften, Julaften, 1. juledag og 2. juledag holder. Det er SELVE jula. Så kommer dagene før nyttårsaften, som igrunn er bare dagene man bytter julegaver, jobber en dag eller to og lader opp til nyttårsaften.


Men.


Jula får de fleste til å reflektere litt. Være seg over relasjoner, året som har vært, kiloene man har lagt på seg, ting man har sagt og ting man har gjort. Man kjenner litt på savnet av de man kanskje har mistet og gleden over de man har møtt og blitt kjent med. Noen får også den lille ekstra følelsen av å bry seg. Medier legger mer trykk på problemene ved alkohol rundt barn og vold i hjemmet. Donasjoner til veldedige formål stiger til værs og tiggere får inn mer i den slitte kaffekoppen fra 7 eleven på en dag enn en hel uke.


Med andre ord, mange er PEAK medmenneskelig i denne tiden.


Og det burde vare helt til påske. Selvsagt helst hele året. Fordi vår medmenneskelighet bør holde en stabil kurve.


Klem fra Redaktøren.

Recent Posts

See All
bottom of page