• Bjørnar Kristiansen

Nærmer seg album!


Foto: Facebook/Nofx Når man snakker om veteranener innen amerikansk skatepunk, finner man ikke så mange som har holdt på lengre enn Nofx. Deres kommende album, "Single Album" er deres fjortende og tittelen har en morsom og passende forklaring. De planla nemlig et dobbeltalbum, men fikk det ikke til, så da ble det et vanlig album. Akkurat så idiotisk som vi liker at Nofx skal være. Men i den første videon fra albumet, til låta "Linewleum", dukker det opp en rekke kjente og ukjente tryner. August Burns Red og Avenged Sevenfold er tilstede, men også norske Anti-Lam Front (!). Låta, og da videoen, er nemlig en takk til alle banda som har covret Nofxs låt "Linoleum" fra albumet "Punk In Drublic" (1994).

Vi tok selvfølgelig kontakt med herrene i Anti-Lam Front og spurte hvordan det føles at Nofx har tatt dem med i videoen sin. - Vi synes det er veldig stas, og vi lover at vi ikke skal spille den live!

Foto: Facebook/Anti-Lam Front Albumet "Single Album" kommer ut den 26. februar på Fat Wreck Chords og kan forhåndsbestilles her.

Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1