• Jørn Brekke

Iron Maiden til Tons of Rock 2022


Foto: Iron Maiden / Facebook


Tons of Rock skrev historie med å arrangere Norges største rockefestival på Ekeberg. Videre fulgte festivalen opp med tidenes program for 2020, og videre 2021 som igjen resulterte i salgsrekord. Siden har verden villet det annerledes, parallelt med at fansen lengter til festival. Behovet for å samles og å ha noe å se frem til er sterkere en noensinne og festivalen kan endelig slippe gode nyheter til fansen. Fredag 23. juni 2022 er Iron Maiden bekreftet til Oslo og festivalen.


- Iron Maiden er det ultimate drømmebandet for Tons of Rock og sto øverst på ønskelista vår fra starten av. Det er ikke til å legge skjul på at både festivalen og publikum nå trenger noe stort å se frem til i 2022 når det ikke blir Tons of Rock Festival i juni 2021 på Ekebergsletta. Hva er bedre da en Maiden til Norges største rock og metalfestival, sier pressesjef for Tons of Rock Lars Tefre Baade.


Iron Maiden med mer spektakulært show!


Iron Maiden manager Rod Smallwood kommenterer; - Naturligvis er bandet enormt skuffet over enda annen sommer uten å turnere. Spesielt med dette helt spesielle Legacy-showet. De sender sine varmeste tanker til dere alle, vel vitende om at fansen føler det samme. Vi vil alle gjøre det beste ut av det og vil bruke tiden på å forberede en minneverdig og en enda mer spektakulær Legacy-tur neste år! Inntil da vær trygg og vær smart.


Tons of Rock har siden sommeren 2020 jobbet på spreng med alle mulige scenarioer og alternativer for at det skulle kunne være mulig å gjennomføre festivalen til sommeren, og samtidig med scenarioer på at dette ikke ville være mulig. - Det har vært og er en strabasiøs og krevende tid, og det er nå klart at det ikke lar seg gjennomføre å avholde festival i 2021. Desto mer gledelig er det å kunne bekrefte at det 23.-25. juni blir Tons of Rock 2022. Da skal vi ha den største festivalen i Norge noen sinne og vi er svært stolte av å kunne annonsere vår første headliner for neste år. Fredag 23. juni 2022 kommer verdens største hardrockband Iron Maiden til Tons of Rock Festivalen på Ekebergsletta sammen med tidenes program som vi gleder oss til å slippe i tiden fremover, sier Baade.


For publikum med billett til 2020 eller 2021 festivalen har selvsagt gyldig billett for 2022 festivalen. Dette gjelder alle billett kategorier inkludert den utsolgte festivalcampen. Publikum kan også refundere billetten sin og vil få informasjon fra Ticketmaster. Billettsalget for 2022 festivalen starter fredag 16. april kl 10.00.Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1