top of page
  • Eric Sharma

FEM PÅ ROCKER'N: Semming HaraldsenFoto: Lars-Petter Iversen


Uten mannen og kvinnen i gata, rockens trofaste disipler, det engasjerte publikum, så erre lite glød i musikkmiljøene. Her er 5 spørsmål. Til de aller viktigste i rocken.


Semming Haraldsen / 33 / Oslo / Lyddesigner og produsent

Hva hører du på om dagen?

– Det går veldig mye i podcast, merker jeg. Når man ikke kan gjøre noe som helst, passer det jo bra å gå lange turer med hund i bånd og skravling på øret. Den nye skiva til Shaving the Werewolf har selvsagt fått seg noen velfortjente spins etter den kom ut også. Ellers er jeg i sluttfasen på et par mikseprosjekter som skal inn før nyttår, så da blir det jo fort til at «siste_miks_V14_FINAL_V2» må lyttes igjennom noen ganger. Til tross for at det tydeligvis er sesong avstår jeg fra julemusikk så lenge det lar seg gjøre. Det er få ting som går så hardt utover julestemningen som prematur julemusikk.

Hva var den siste bra konserten du var på?

– Konserter, ja! Sånne husker jeg fra gamledager. Første og beste jeg kommer på var et svært hyggelig gjensyn med Insense på Vaterland for... ett år siden?

Hva ser du fremover til av utgivelser og konserter?


– Alt! Samme hva det er! Så lenge band og artister overlever så skal jeg støtte opp så godt jeg kan!

Hva er verdens beste låt?

– Umulig spørsmål. Kenny Loggins - Danger Zone

Du må velge 5 medlemmer fra forskjellige band og sette sammen en supergruppe. Hvem velger du?

– Trommis må nesten bli Tomas Haake. Gitar og vokal - Devin Townsend. Vi setter like gjerne Michael League på bassen der, og bringer Eddie Van Halen tilbake for enda en gitarprestasjon. Så gir vi noen keys til Jacob Collier også, bare så dette ikke begynner å henge for mye på greip.

Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1
bottom of page