• Eric Sharma

FEM PÅ ROCKER'N: Kenneth Karisma


Foto: Facebook


Uten mannen og kvinnen i gata, rockens trofaste disipler, det engasjerte publikum, så erre lite glød i musikkmiljøene. Her er 5 spørsmål. Til en som følger med i sjøen av rock.


Navn/Alder/By/Yrke?


Kenneth/37/Oslo/Dårlig Innflytelse.


Hva hører du på om dagen?


Har brukt de siste ukene på å snuse på skivene som Joji, Deftones, IDLES og Action Bronson droppa. Drittunge punk fra Pkew Pkew Pkew, PUP og Fidlar har holdt meg ung til sinns. Hørt på litt god ska punk for å holde på sommerfølelsen littegrann ekstra.


Hva var den siste bra konserten du var på?


Siste bra konserten jeg så, var COMBOS og Dangerface rocke hardt under by:larm før alt ble stengt ned. Før det så var jeg skikkelig positivt overraska av The Darkness, som jeg var redd skulle bare være tullete nostalgi, men leverte ektefølt klassisk rock. Er nesten nødt til å nevne da jeg så Monster Magnet også i januar, hvordan Dave Wyndorf fortsatt kan bounce back som en rockegud i en alder av 63 er inspirerende. Skulle fortsatt ønske de spilte noe fra Spine Of God live.


Hva ser du fremover til av utgivelser og konserter?


Det er lovende hva Dangerface har teasea i det siste, Metric fikk håpet mitt opp her om dagen da de sa en overraskelse var rundt hjørnet, men var bare merch. Forrige skiva deres var en fantastisk "back to form". The Dead South har holdt seg busy med OurVinylSessions hadde gledet meg til å se dem live i år, men det ble jo utsatt, så håper de jobber på noe kult. Kan jo ikke la være å nevne skuffelsen av at Tons Of Rock ble kansellert i år, men har fortsatt billetten til neste år og gleder meg fortsatt som en unge til å se Faith No more live for første gang. Har kun sett Mike Patton live med Fantomas før, så det blir en opplevelse.


Hva er verdens beste låt?


Urettferdig spørsmål ass, men må vel si "Kickstart My Heart" av Mötley Crüe siden den alltid får blodet til å pumpe og gir meg lyst til å leve.


Du må velge 5 medlemmer fra forskjellige band og sette sammen en supergruppe. Hvem velger du?


La oss si jeg lager en supergruppe som jeg tvinger til å spille høytempo punk, da velger jeg tidligere trommisen i Strung Out, Jordan Burns siden han er så syk på fart og teknikk, Tim Commerford fra Rage Against the Machine for å keepe up med han og adde groove, en gitar duo bestående av Jack White og Danko Jones, siden ikke bare har de talentet, men er også vandrende musikk-leksikon å ta fra og til slutt Mike Patton på vox siden den mannen kan gjøre alt og er full av endeløs energi.

Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1