top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

FEM PÅ ROCKER'N: Hege Lianne WilliamsUten mannen og kvinnen i gata, rockens trofaste disipler, det engasjerte publikum, så erre lite glød i musikkmiljøene. Her er 5 spørsmål. Til de aller viktigste i rocken.


Navn/Alder/By/Yrke?


Hege Lianne / 27 år / Trondheim/Spania / Freelance grafisk designer (& hobby-rocker) 


Hva hører du på om dagen?


Jeg er inne i min 26-års lange puddelrock-periode. Det er i overkant mye Stage Dolls som kjøres på repeat, med en dæsj av TNT, Twisted Sister og Roxette. Skal jeg være VIP hostess en kveld går det forøvrig mer i klassikerne Tom Petty, Bob Dylan, Rolling Stones og Bryan Adams. They're my comfort food i et ellers uhyre skrekkelig år. 


Hva var den siste bra konserten du var på?


Jeg har en årlig glede; og det er å se favoritt-trønderne Stage Dolls på scena sammen med Return, for å feire den kommende og (forhåpentligvis jævlig fetende) juletida. Dette har blitt en årlig rutine, men fordi billettene kosta dobbelt så mye i år og jeg er fattigere enn en kirkerotte, må jeg nok trøste meg med minnet av konserten 2019. Jeg var også en av gribbene som fikk tak i billetter til herligheten Bryan Adams i år, og nærmest dreit på meg av glede. Men du skjønner vel hvordan det har gått så langt. Mulig vi faktisk får gå på konserten i 2022?


Hva ser du fremover til av utgivelser og konserter?


Jeg er naiv og satser på at AC/DCs nye PWR/UP som kommer 13. nov., vil hjelpe på en ellers utrøstbar tid. Var noe skuffet av singelen, men håper dette kun var et "first-pancake-fenomen". 


Hva er verdens beste låt?


Dette kan jeg ikke si nok: Stage Dolls - Love don't bother me! Liker ikke? Sue me and my trønderbart. 


Du må velge 5 medlemmer fra forskjellige band og sette sammen en supergruppe. Hvem velger du?


Skal vi se… Først ut er herr Flakne med sin altfor beroligende og til tider små-sure sangstemme; han kjører backing vocal og rytmegitar. Bob Dylan får æren av låtskriving og harmonica - mannen har jo nobelpris i litteratur jo! Uten tvil skal Ronni Le Tekrø få ta seg av lead-guitar (duh). Sistnevnte skal selvsagt få så mye spillerom han trenger for å lufte sine guddommelige kunster. På bass og duo vocal 1 plasserer jeg mannen med verdens mest populære sangstemme: Bryan Adams. Som en siste bombe plasserer jeg the Goddess herself, the late Marie Fredriksson, på duo vocal 2. Adams og Fredrikssons samspill hadde nok reddet verden.

Hege skriver også for bloggen sin http://www.vouzmagasinet.com/ til vanlig. Sjekk gjerne ut.

Recent Posts

See All
bottom of page