top of page
  • Eric Sharma

DA VAR DET SØNDAG... Torgeir Waldemar


Foto: Julia Marie Naglestad


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Men kanskje selveste Torgeir Waldemar har noen gode råd?


1. Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?


Jeg har ingen fast ukesrutine da jobb og fritid går i ett. Så ro er ikke lett å finne. Men jeg går endel på bar. Ellers så hiver jeg meg på sykkelen og blir borte i noen timer.


2. Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?


Da ser jeg gjerne dokumentarer, den siste jeg så som gjorde inntrykk var "Estonia". Jeg har lav toleranse for å se på ting uten mening. Men mening kan også være estetikk, det trenger ikke nødvendigvis være innhold.


3. Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?


Mat er som musikk, det finnes bra og dårlig i alle sjangere. Så lenge det er godt er det greit.

4. Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?


Jeg er ikke noe fan av fancy øl, så enkel industri-pils er topp, ellers så setter jeg pris på god italiensk rødvin. Skal det jazzes, så er mezcal en sikker vinner. Ellers så syns jeg drikkevannet i Oslo er noe av det beste som kan drikkes.


5. Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?


Noe som helst egentlig.Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1
bottom of page