top of page
  • Eric Sharma

Da var det søndag... Siri Vestby fra Dwaal


Foto: Endre Lohne


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Kanskje bartender og synthgudinnen fra bandet Dwaal, Siri Vestby kan være til hjelp?

1. Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?


– Søndager er til for å få ro i sjela, og er også min faste vaskedag(prøver i alle fall). Har blitt helt hekta på mange forskjellige podkaster de siste årene, så pleier å bli noen episoder på øret. Spesielt de jeg har sovna til tre sekunder ut i episoden tidligere i uka. Taakeprat, Rekommandert og Konspirasjonspodden er noen favoritter om dagen!

2. Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?


– I det jeg har rigga meg til i sofakroken, kanskje etter en øl for mye dagen før, vil jeg ofte se noe litt lettfordøyelig. Covid har gjort noe med meg - jeg har begynt å følge med på masse reality. Skammelig. Men koser meg masse med blant annet Farmen og Mesternes Mester. (Farmen har hele to episoder på søndager!)

3. Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?


– Jeg har to søndagsmoduser på matfronten, enten har jeg lyst på ordentlig god gammeldags hjemmelagd søndagsmiddag som for eksempel ovnsbakt laks, eller så har jeg lyst på noe sånt som den mest greasy burgeren noensinne med et hav av fries og dipp ved siden av. Helst levert på døra av mine favorittsyklister i Oslo.


4. Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?


– Har dessverre den lasten i livet å være helt ekstremt glad i brus. Det ligger en søndagsåpen Joker rett over veien der jeg bor, som har brus i store flasker ferdig avkjølt. Det er helt nydelig. Hver søndag. Mulig jeg rasker med meg en liten smoothie eller noe liknende også, så de som jobber der ikke tror jeg fungerer kun på snus og brus.

5. Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?


– Egentlig å vaske, men prøver å gjøre det likevel. Og det meste som innebærer fysisk aktivitet. Jeg vil egentlig bare sitte i sofakroken med et pledd, katta mi på fanget og se på reality eller en bra dokumentar. Kanskje en kopp te. For en søndagsdrøm.


Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1
bottom of page