top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

DA VAR DET SØNDAG... Ingeborg Heldal


Heldal nyter litt duggfrisk Def Leppard på Tons Of Rock i 2019. Ah, det var tider det.


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Ingeborg Heldal er tilbake i The Holy Grail for litt info om hvordan hun takler søndagen.


Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?


Fritt Liv med Raga. Jeg elsker første linja: «Jeg lever som om jeg var rik selv om jeg ingen penger har, kjører rundt i byen og spiser kaviar». Hver fredag tenker jeg at det er akkurat sånn livet bør være. Jeg blir aldri lei den låta!


Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?


Akkurat nå er det enten Cobra Kai på Netflix eller Helvete på NRK. Helvete fordi den gir et innblikk i et, i hvert fall for meg, utrolig lukket og mytisk miljø - og forteller en fascinerende historie om framveksten av norsk black metal. Den er helt utrolig bra! Cobra Kai på Netflix ser jeg på fordi den trykker på alle deilige nostalgiknapper og rett og slett er skikkelig underholdende! Også har hovedpersonen en forkjærlighet for meget bra musikk, så jeg får i tillegg en god dose Ratt, Whitesnake, AC/DC, Twisted Sister og Poison.


Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?


Burger! Alltid burger! Så fettete som mulig.


Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?


Øl, rødvin eller cola på boks


Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?


Komme meg ut og nyte finværet. Frisk luft og mosjon er det verste jeg veit!

Recent Posts

See All
bottom of page