top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

Da Var Det Søndag... Henning Brekke


Foto: Facebook / Henning Brekke


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Kanskje bassist/gitarist Henning Brekke kan være til hjelp?


1. Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?


– Etter en lang uke med mye styr, mas og lyder, så hører jeg ofte på f.eks fantastiske Danger Mouse og hans samarbeider med Danielle Luppi eller Karen O fra Yeah Yeah Yeahs (herregud så bra Lux Prima skiva er). Ellers går nyeste skiva til multi-instrumentalist Alain Johannes (kjent fra Eleven, QOTSA, Them Crooked Vultures, eldre solomateriale av Chris Cornell) som heter Hum. Fryktelig behagelige saker.


2. Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?

– Når arbeidsdagen er over, middag er traktert og konsumert, junior er badet og i seng så finnes det ingenting bedre enn å se noen kramgoda show på TLC type 90 Day Fiancé (alle variantene), My Feet Are Killing Me, Dr. Pimple Popper eller Body Bizarre. 90 Days er faen meg toppen av kransekaka av idiotiske amerikanere og det er så deilig å se på at jeg egentlig vurderer om jeg trenger andre kanaler.


3. Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?

– I heimen går undertegnedes taco, både fredag og lørdag, ned på høykant. Fort kan det hende at det utvides til søndag og (?!). Det å trøkke ansiktet fullt med saftige tacoer toppet med de herligste chillier, jalapeños og sterke sauser som får kroppen til å kjenne at den lever, da smiler livet bredt (Koriander ftw btw k9z).


4. Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?

– Skal nå prøve å bli litt sunnere i 2021 og de sterke tacoene må da ofte få litt drahjelp av et stort glass H2O.


5. Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?

– Absolutt siste jeg vil gjøre en søndag, er å stå opp før 07:00 for å ta «morgenvakta» med junior. Og idag er min dag så jeg håper han sover til minst 07:30, eller er i humør for å ligge på sofaen å se Disney+ mens jeg halvsover sammen med han (De har nylig sluppet gamle Ducktales han burde se uansett)

Recent Posts

See All
bottom of page