top of page
  • Eric Sharma

DA VAR DET SÖNDAG... Ottar Slettjord Skifte


Foto: Stig Fostervold


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Kanskje Ottar Slettjord Skifte fra Shaving The Werewolf har noen gode råd?


Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?

– Covid har oppløst dagene mine i så stor grad at det kunne like gjerne vært søndag hele uka. Men jevnt gjennom alle de søndagene hører jeg mye på huleboer death metal akkurat nå, som Fluids, Sanguisugabogg og Mortician. Det går også mye i The Body, White Zombie og Pinkish Black, selv om det ikke er death metal.

Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?

– Jeg har en svakhet for slim, gørr og åttitallet, så mye av min semipatologiske skjermgloing består av filmer beslektet med The Toxic Avenger, Street Trash og Forbidden World. Nå for tida jobber jeg meg gjennom Hellraiser-filmene. Det er forunderlig at de to første er så sykt rå også er resten bare noe forbanna ræl.

Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?

– Nest øverst står nok veggiskebaben til Bislett Kebab House. Øverst står den pilla man kan lese om i sci fi, hvor pilla inneholder alt man trenger av næring så man slipper å spise.

Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?

– Jeg har mer til overs for drikking enn spising, men er ikke så fryktelig investert i det heller. Det blir mye pulverkaffe og vann.

Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?

– Forholde meg til søndagen som følger.


Shaving The Werewolf sin nye EP "Adapt and Die" er ute nå!

Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1
bottom of page