top of page
  • Writer's pictureEric Sharma

DA VAR DET SÖNDAG... Daniel Nystad


Foto: Facebook / Daniel Nystad


Søndagen kan være tung etter en lang uke. Du er ikke alene om å tenke det. Kanskje gitarist og vokalist i Inglorious Retards, samt podcaster i "Shjitsnakk", Daniel Nystad har gode råd?


1. Hva hører du på for å finne roa etter ei lang uke?


– Etter en lang uke med barneskrik og korona-restriksjoner så gjør jeg som Ben Affleck i sin nr. 1 hit film «Daredevil». Jeg legger meg i en lukket kiste med vann, eller som andre kanskje ville sagt; jeg legger meg ned med mine Beats by Dre. Det varierer i forskjellige varianter av lo-fi beats med videospill samples; favoritten er lo-fi Zelda Beats. Og de meste av andre sjangere. Nå for tiden så hører jeg på blant annet Sampha, Frank Ocean, Ty Dolla $ign, Soundgarden, Nine Inch Nails og The American Recordings av Johnny Cash. Går også mye i podcaster som «Hele Historien», «Konspirasjonspodden», «Nerdelandslaget», «Fat Man Beyond», «Level UP backup» og «Hotboxing With Mike Tyson». Dette soundtracket er oftest i regi av husarbeid eller på radio mens jeg leker med min datter.

2. Hva ser du på idiotkassa når du har inntatt hvilestilling?


– Er en Jævel på Youtube as! Men er såpass grisk at jeg ikke har fått meg premium enda. Kanskje jeg får det etter jeg har møtt noen som har gode erfaringer med det. Eller dårlige, burde egentlig bare teste det ut! Ser på forskjellige kanaler som spesialiserer seg på teorier i videospill. Og en god gjenganger der er Zelda-teorier. Er også veldig glad i Shesez sine "Boundary Break" videoer som går ut på og gå utenfor områder i spill som spilleren ikke skal være og utforske ting/områder som aldri ble brukt eller hvordan noen mekaniker fungerer bak kulissene. Sist, men ikke minst, så er det en Youtuber som kaller seg Oddheader. Han baserer sine videoer på sære eastereggs i spill. Men AKKURAT NÅ så er jeg mæææd forelska i Netflix- serien «Hjem til jul» <3<3<3

3. Mat må trolig konsumeres, hva står øverst på ønskelista?


– Prøver å stappe i meg så mye pinnekjøtt som lovlig mulig i disse tider, for så og løsne på beltet, ligge i foster stilling og be mine egenkomponerte fuck- jeg- dør- bønner. Er også en brukbar dude på kjøkkenet, så jeg lager som oftest retter fra bunnen av, ofte en god blanding av alt. Bruker søtpotet i så mye jeg kan.


4. Med mat kommer naturlig nok drikke... Hva?


– Iskaldt glass med vann (der jeg helst kan hive hele glasset i hue og få megabrainfreeze og «Nam-flashbacks» til andre ganger jeg hev et iskald glass med vann i hue og fikk brainfreeze). Eller øl. Med mangosmak. Elsker mango as. Og øl. Så mye at en kompis av meg som brygger øl kalte sitt ene batch for «DaniØL».

5. Hva er det absolutt siste du ønsker å gjøre når du er sliten på en søndag?


Elsker og ha mye ansvar på jobb! Løper fram og tilbake og kommer hjem med en «I did shit today-følelse». Når jeg er hjemme derimot så prøver jeg å være mest zen som mulig med og henge med min kjære samboer og vår datter. Da er det aller siste i hele verden jeg vil høre er at Borettslaget mitt har en hastesak som må sees til ASAP. Jeg er styreleder. Eller en koloskopi, Det hadde også sugd (no pun intended).


Inglorious Retards slipper snart ny musikk, følg med på facebooksiden deres for oppdateringer!

Recent Posts

See All
bottom of page