top of page
  • Eric Sharma

5 Store spørsmål om Tons Of Rock


Jarle Kvåle og gitarhelt Ronni Le Tekrø Foto: Tons Of Rock


Det blir ikke mangfoldige tonn med rock på Ekebergsletta i år dessverre. Norges største rockefestival Tons Of Rock må igjen puste ut med et lite sukk, for å trekke inn pusten og sette igang forberedelsene til festivalen i 2022! Tons allerede har begynt sterkt med å annonsere at selveste Iron Maiden tar turen innom.


Vi slo av en prat med festivalhøvdingen Jarle Kvåle og stilte han 5 store spørsmål som sikkert flere lurer på.


1. Kommer dere til å booke band videre til 2022 av de som skulle ha dukket opp i 2021?


– Vi hadde en fantastisk lineup til 2021 og jobber mot å få med oss mange av disse strålende bandene til Ekebergsletta i 2022. Vi er i god dialog med bandene fra 2021. Veldig mange ønsker ut i 2022, noen skal ikke ut i 2022. Så gjelder det å treffe på planer og logistikk. Et band skal gjerne gjøre 30 jobber i 20 europeiske land på en sommer. Så skal dette klaffe med at noen festivaler har byttet dato, nye tilbud som kommer osv. Så det er et stort lappeteppe for management, artister og arrangører.


2. 2020-Billettene gjelder fortsatt?


– De gjelder fortsatt selvsagt. Om man har beholdt billettene sine fra 2020 eller 2021 er disse automatisk gyldige for 2022. Ticketmaster sender også ut oppdatert info til alle billettkjøpere. Vi er enormt glade for at så mange beholder billettene sine, og gleder oss så mye til å møtes igjen på Tons of Rock i 2022.


3. Er det flere billetter igjen? Kommer det til å bli lagt ut flere?


– Ja, billettsalget for 2022 er startet. Festivalcampen og festivalhotellet er helt utsolgt, og det tynnes i flere kategorier. Når man kan lansere Iron Maiden som første band til festivalen 2022 så er det klart at billettene får bein å gå på. Det er jo det ultimate Tons of Rock bandet, og det skal bli så vanvittig fett å se deres Legacy show hos oss i 2022. Men det stopper ikke dere. Nesten 50 band til skal på plakaten, og det er ikke lenge til vi har mer helt ville nyheter.


4. Hvordan skal dere gjøre det så COVID-trygt som mulig om viruset fortsatt herjer?


– Da nå vi gjøre som vi alltid gjør, tilpasse og virkeligheten og løse det på best mulig måte. Nå ser det heldigvis ut som vi er i innspurten på dette, og vi håper og tror på at sommeren 2022 er ting i en mere normal situasjon. Det er liten tvil om at folk gleder seg enormt til å kunne møtes på festivaler med venner, familie og kollegaer for å høre deilig musikk, nyte god mat og drikke og skape nye fantastiske minner.


5. Vil det fortsatt være festival-camp?


Det er fortsatt festivalcamp ja. Denne er utsolgt, og vi skulle gjerne funnet en løsning som gir oss plass til enda flere på festivalcamp. Heldigvis har Oslo et fantastisk tilbud når det gjelder overnatting, så her finner man de fleste muligheter. Men som alltid lønner det seg å være rask om du vil ha det akkurat slik du drømmer om.


Noen siste ord?

Da vil jeg bare avslutte med å takke vårt fantastiske og tålmodige publikum. Dette har vært 2 svært tunge år, men vi ser lys i enden av tunellen nå. Vi jobber hver dag med å planlegge hvordan Tons of Rock 2022 kan bli den beste Tons of Rock noensinne, for det blir den. Tons of Rock 2022 kommer til å bli en helt spesiell opplevelse når vi er samlet igjen.


Recent Posts

See All
1/2
1/1
1/2
1/1
bottom of page