top of page
  • Redaksjonen

4 tips for en heavy valentinsdag

Dropp roser i år.På ny har amerikansk storkapitalisme inntatt vår kalender. Det er 14. februar, og med datoen følger en forventning om at du skal bruke dine hardt inntjente kronasjer på kjærlighetserklæringer til din utkårede.


Hva med heller å bruke tid og ressurser på noe som faktisk betyr noe? Her er fire gode tips til hvordan du kan markere kjærligheten på den harde måten:


1. Hør på romantisk musikk sammen


Du trenger ikke være en klissete type, for å sette pris på god kjærlighetsmusikk. Hva med å tenne noe stearinlys, putre på noe godt i panna, og for eksempel sette på litt W.A.S.P?


2. Kjøp inn et hyggelig kort


Får du ikke sagt det med ord? Si det med et kort, da vel. På denne nettsiden finner du herlige spesialdesignede kort for kjærlige anledninger. Og ordspillet 'Lemmy Be Your Valentine' er etter vår vurdering akkurat innafor.Foto: Molenmetalmerch.com


3. Se en gøyal komedie om et fiktivt, finsk metalband som forvikler seg inn i en væpnet konflikt mellom Norge og Finland


Glem The Note Book, eller hva disse filmene heter. Se heller Heavy Trip, den finske kultfilmen fra 2018. Historien om Turin, som skal overvinne sine indre demoner ved å lede bandet Impaled Rektum til norges største metalfestival - og på veien støter på både gravrøveri, vikinghimmel og væpnet konflikt - er obligatorisk cinema for ethvert metalpar med respekt for seg selv.


4. Del en pentagramformet pizza


Fordi, hvorfor ikke? 🤘


Foto: Chef John Hurkes


Recent Posts

See All
bottom of page